Η FAB Design δεν είναι γνωστή για την λεπτότητα της, αντίθετα πάντα ξεπερνάει τα όρια όταν πρόκειται για την παραγωγή body kits.

Και μπαίνουμε στην ουσία του θέματος: μια αναβαθμισμένη Porsche Panamera. Δεν υστερεί σε υπερβολή τόσο σε εμφάνιση όσο και στην τιμή, είναι προς πώληση στο eBay, και αυτό που βλέπετε είναι αυτό που παίρνετε.

Περιλαμβάνει 40,000 δολάρια FAB Design κιτ αμαξώματος, ένα σύνολο 11.000 δολαρίων σατέν ροζ χρυσό τροχούς Forgiato, ένα 13,000 δολαρίων πακέτο ήχου, και ένα 4,000 δολαρίων μαργαριτάρι λευκό φινίρισμα με ροζ χρυσό νιφάδες. Στο σύνολο των 85.000 δολαρίων αναβαθμίσεις.

Το body kit για την Panamera παρουσιάστηκε από την FAB Design το 2013. Σύμφωνα με την εταιρεία, μετατρέπει την Porsche από ένα «μάλλον συντηρητικό, τυποποιημένο προϊόν σε ένα ονειρικό αυτοκίνητο». Η μηχανή των ονείρων σας έρχεται με ένα επανασχεδιασμένο ταμπλό που βελτιώνει την ψύξη, νέες πλαϊνές ποδιές που συνδέουν την εμπρός ποδιά με το πίσω μέρος του οχήματος, μερικά νέα φτερά, και μια νέα πίσω αεροτομή.

Η πιο δραματική πρόσθεση, όμως έρχεται μέσω του οπίσθιου skirt και του ενσωματωμένο διαχύτη. Διαθέτει ένα «τριών τραπεζίων» σχεδιασμό που επικεντρώνεται γύρω από τις κεντρικά τοποθετημένες εξατμίσεις. Εκτεθειμένα ανθρακονήματα καλύπτουν ένα μέρος πίσω, και πέρα από το μεγάλο ηχείο στο πορτ-μπαγκάζ, το εσωτερικό παραμένει ως επί το πλείστον ανέγγιχτο.

Αυτό που δεν έχει αλλάξει είναι η απόδοση. Κάτω από το καπό είναι το ίδιο Porsche 4.8-λίτρων V8 που ήρθε με το νέο αυτοκίνητο το 2015, με 440 ίππους (328 κιλοβάτ) στη διάθεση του οδηγού. Όλη αυτή η εξουσία χειρίζεται μέσω ενός κιβώτιου επτά ταχυτήτων.

Για εκείνους που ενδιαφέρονται θα το βρουν στο eBay με Buy It Now τιμή στα 115.800 δολάρια.