Η επόμενη γενιά Mercedes Sport Leicht επιστρέφει μεταμφιεζόμενη ως μικρότερη S63 Coupe.

Η τρέχουσα SL (R231) είναι πίσω σε σχέση με τις επιδόσεις της στις πωλήσεις, αλλά παρόλα αυτά έχει μια πολύ σημαντική θέση στην ιστορία της Mercedes. Και αυτό είναι ίσως ένας από τους βασικούς λόγους που θα λάβει μια νέα γενιά, αν και τώρα υπάρχει η S-Class Cabriolet και την επόμενη χρονιά η γκάμα θα αυξηθεί με την συμπερίληψη της Mercedes-AMG GT C Roadster.

Έχουν κυκλοφορήσει νέες φωτογραφίες κατασκοπείας που δείχνουν ακριβώς το ίδιο αυτοκίνητο που δοκίμασε η εταιρεία τον περασμένο Απρίλιο. Είναι βασισμένο στην S63 Coupe, αλλά έχει ένα σημαντικά μικρότερο μεταξόνιο και φαίνεται επίσης να κάθεται πολύ χαμηλότερα.

Και ενώ το σημερινό μοντέλο κυλάει στη δική του πλατφόρμα, το νέο μοντέλο θα κάνει μετατροπή στη Modular Sports Architecture (MSA) που θα υποστηρίξει επίσης την επόμενη SLC.

Η Mercedes-AMG’s biturbo 4.0-λίτρων V8 κινητήρα κατά πάσα πιθανότητα θα είναι διαθέσιμη και θα πρέπει να προσφέρεται παράλληλα με το V12, όπως θα περίμενε κανείς από μια σωστή GT.

Λαμβάνοντας υπόψη το επερχόμενο υβριδικό και ηλεκτρικό Daimler, δεν θα ήταν υπερβολικό να περιμένουμε τουλάχιστον μία εναλλακτική έκδοση, ίσως όχι από την πρώτη μέρα, αλλά ίσως αργότερα κατά τη διάρκεια του κύκλου ζωής του μοντέλου.

Οι φήμες λένε το νέο μοντέλο θα ξεφορτωθεί την ηλεκτρικά αναδιπλούμενη μεταλλική οροφή για να κάνει χώρο για μια υφασμάτινη οροφή, αλλά είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε με σιγουριά.

Η τελευταία φορά που μια SL είχε μια υφασμάτινη οροφή ήταν κατά τη διάρκεια της τέταρτης γενιάς (R129) μεταξύ των ετών 1989 και 2002.

Μιας και αυτή είναι μια πρώιμη δοκιμή, αυτό σημαίνει ότι η SL επόμενης γενιάς δεν θα είναι διαθέσιμη στο άμεσο μέλλον.

2019-mercedes-sl-spy-photo(2)

2019-mercedes-sl-spy-photo(3)

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of