Η Audi προετοιμάζει τη δεύτερη γενιά supermini Α1 που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2018. Η νέα πρόταση της γερμανικής εταιρείας θα παρέχει αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά, επενδύοντας σε ένα μείγμα τεχνολογικής υπεροχής και supermini ωριμότητας με την σφραγίδα της Audi.  

Το νέο Α1 θα έχει ως αφετηρία μια νέα αρχιτεκτονική της πλατφόρμας MQB, η οποία θα προσφέρει μια σειρά από πλεονεκτήματα στο όχημα. Πιο συγκεκριμένα, θα διαθέτει μεγαλύτερο μεταξόνιο που σημαίνει μεγαλύτερη ευρυχωρία του θαλάμου επιβατών, κυρίως για τους επιβαίνοντες στο πίσω κάθισμα αλλά και αύξηση της χωρητικότητας του πορτ μπαγκάζ.

Ταυτόχρονα, αναμένεται να εξασφαλίσει και περισσότερη τεχνολογική ευελιξία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το γερμανικό supermini θα παρέχει αναβαθμισμένα gadgets και προηγμένα συστήματα τα οποία θα του προσφέρουν ένα προβάδισμα τεχνολογίας.

Ενδεικτικό είναι ότι η νέα γενιά του Α1 θα ενσωματώσει την πολυχρηστική οθόνη Virtual Cockpit με οθόνη 12,3 ιντσών πίσω από το τιμόνι, που αντικαθιστά τον παραδοσιακό πίνακα οργάνων.

Αναφορικά με την γκάμα κινητήρων, εφαλτήριο θα αποτελέσει ένας αναβαθμισμένος turbo τρικύλινδρος κινητήρας χωρητικότητας 999 κ.εκ. η ισχύς του οποίου θα κινηθεί κοντά στους 100 ίππους.

Σε ό,τι αφορά την εμφάνιση, τα σχεδιαστήρια της Audi αναμένεται να ακολουθήσουν μια πιο επιθετική αισθητική γραμμή στις επιφάνειες του supermini που αναμένεται να διαθέτει μια μεγαλύτερη γρίλια και πιο αιχμηρά φωτιστικά σώματα που θα προβάλλουν μια πιο ενήλικη και στιβαρή εικόνα.

audi_a1_rear

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of