Η Alfa Romeo αναβιώνει το θρύλο του παρελθόντος της, και επαναφέρει στο προσκήνιο την Giulietta.

Η σύγχρονη Giulietta εξελίχθηκε, βελτιώθηκε, ωρίμασε, και παρά το γεγονός ότι οι σχεδιαστικές παρεμβάσεις έχουν περιοριστεί σε πολύ συγκεκριμένα τμήματα του αμαξώματος, η εικόνα της έχει αποκτήσει αρκετά στοιχεία εντυπωσιασμού, παραμένοντας σύγχρονη και ελκυστική.

Η ιταλική εταιρεία ανασχεδίασε το ανάποδο τρίγωνο της κεντρικής εισαγωγής αέρα και τον προφυλακτήρα, προσαρμόζοντας το λογότυπο στα πρότυπα της νεότερης γενιάς, προσθέτοντας νέες εξοπλιστικές εκδόσεις και περισσότερα χρώματα αμαξώματος.

Στο εσωτερικό, το διαφορετικό περιορίζεται στις επενδύσεις στο ταμπλό, στις πόρτες, στα καθίσματα και στην κεντρική κονσόλα, ενώ αναβαθμισμένο είναι και το σύστημα πολυμέσων U-Connect.

Όσον αφορά την μηχανή, ο πετρελαιοκινητήρας των 1,6 λίτρων μπορεία να μην είναι αυτός που θα χαρίσει στο βαρύ σκαρί της Giulietta εκρηκτικές επιδόσεις, μπορεί το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη να μην είναι το κορυφαίο στο είδος του, ωστόσο, με έναν μαγικό τρόπο το ιταλικό σύνολο καταφέρνει να στέκεται αντάξιο των υψηλών προσδοκιών σου.

Οι 120 ίπποι και τα 320 Nm της μέγιστης ροπής του 1.600άρη πετρελαιοκινητήρα σού επιτρέπουν να επιταχύνεις από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 10,2 δευτερόλεπτα. Οι τροχοί των 18 ιντσών με τα ελαστικά χαμηλού προφίλ παίζουν τον δικό τους ρόλο, τη στιγμή που τα ηλεκτρονικά βοηθήματα υποχωρούν δίνοντας τον πρώτο λόγο στη Μηχανική.

Στο πρόγραμμα Normal, οι αλλαγές είναι αρκετά απαλές έτσι ώστε να τις καταλαβαίνεις κυρίως από το στροφόμετρο, με έμφαση φυσικά στην οικονομία. Εννοείται πως όταν διαλέγεις Dynamic έχεις πιο άμεση ανταπόκριση, χωρίς ωστόσο η ταχύτητα των αλλαγών να εντυπωσιάζει σε σχέση με ανταγωνιστικά κιβώτια.

Οι αλλαγές είναι μικρής έκτασης και χωρίς να αλλάζουν δραστικά την ουσία καταφέρνουν να χαρίζουν φρεσκάδα στο μοντέλο.

Alfa_Romeo_Nuova_Giulietta_39

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of