Μόνο έναν πιλότο της Ferrari στο βάθρο είδαν στη Μόντσα οι tifosi, αλλά δεν τους… χάλασε! Οι οπαδοί μετέτρεψαν τον χώρο περίγυρα του πότνιουμ σε κόκκινο τοπίο με τις σημαίες και τα καπνογόνα, ενώ έκαναν χαμό, όταν ο Σεμπάστιαν Φέτελ παρέλαβε το τρόπαιο της τρίτης θέσης και πήγε προς τους οπαδούς.

Οι tifosi το πανηγύρισαν σαν να είχε κερδίσει και δημιούργησαν μία εξαιρετική ατμόσφαιρα, που συναντάς σε λίγα Γκραν Πρι. Μάλιστα, ο Φέτελ μίλησε και στα ιταλικά για να στείλει το μήνυμά του στους tifosi και να γνωρίσει την αποθέωση από τον κόσμο, τον οποίο χαιρέτισε από το μονοθέσιό του, με το πέσιμο της καρό σημαίας.

Από εκεί και πέρα, μέσα στο… κόκκινο τοπίο ξεχώρισε και μία ελληνική σημαία, τη στιγμή που τις εντυπώσεις έκλεψε ένα πανό, το οποίο έγραφε ότι «ο Κίμι δε δείχνει έλεος». Τέλος, να σημειωθεί ότι ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής ανέλαβε και χρέη καμεραμάν, αφού πήρε την κάμερα από έναν από τους εργαζομένους για λογαριασμό του Sky Sports F1 και βιντεοσκόπησε ο ίδιος τον χαμό που γινόταν κάτω από το βάθρο.