Συγκίνηση Χάμιλτον με το μήνυμα της οικογένειας Σουμάχερ (video)

Συγκινητικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στην πίστα του Σπα μετά την ολοκλήρωση των κατατακτήριων δοκιμών για το Βελγικό Γκραν Πρι.

Ο μέντορας του Μίκαελ Σουμάχερ, Ρος Μπρόουν, πλησίασε τον Χάμιλτον και του έδωσε συγχαρητήρια εκ μέρους της Κορίνας Σουμάχερ και της οικογένειας του Σούμι, επειδή ο Βρετανός ισοφάρισε στο Σπα το ρεκόρ των 68 pole positions, που κατείχε μέχρι σήμερα μόνος του ο Γερμανός.

«Είμαι εδώ για να σου μεταφέρω ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα από την Κορίνα Σουμάχερ και την οικογένεια Σουμάχερ. Θέλουν να σε συγχαρούν, επειδή ισοφάρισες το ρεκόρ του Μίκαελ», ήταν τα λόγια του Μπρόουν, ο οποίος συμπλήρωσε: «Ο Μίκαελ Σουμάχερ πίστευε πάντα ότι τα ρεκόρ υπάρχουν για να σπάνε».

Βουρκωμένος, ο Χάμιλτον απάντησε: «Ακούγοντας αυτό το μήνυμα από τον Ρος, δεν έχω να πω τίποτα άλλο πέρα από ένα μεγάλο ευχαριστώ. Προσεύχομαι για τον Μίκαελ και την οικογένειά του συνέχεια».

Και συμπλήρωσε: «Είχα την τιμή να τρέξω με τον Μίκαελ Σουμάχερ, από μικρή ηλικία, από την πίστα καρτ στο Κέρπεν έως τις πίστες της Formula 1. Πάντα τον θαύμαζα και ακόμη τον θαυμάζω. Οπότε, είμαι, απλά, περήφανος, που βρίσκομαι στην πρώτη θέση με εκείνον, τώρα, στις poles. Αλλά πάντα θα είναι ένας από τους κορυφαίους, όλων των εποχών».