Η Honda εξελίσσει στο Nϋrburgring το NSX Type R; (video)

Οι κάμερες που πλέον καταγράφουν ό,τι γίνεται σχεδόν σε κάθε σημείο του Nϋrburgring, αυτή τη φορά ανέδειξαν ένα ζευγάρι Honda NSX να δοκιμάζεται πολύ σκληρά μέσα στην πίστα.

Προφανώς το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό μας είναι ότι σηματοδοτούν την απαρχή της εξέλιξης της κορυφαίας έκδοσης Type R του μοντέλου, την οποία η εταιρεία είχε χαρακτηρίσει πρόσφατα ως πιθανή.

Όπως μπορείτε μάλιστα να δείτε και στο video με πιο προσεκτική παρατήρηση, το ασημένιο αυτοκίνητο έχει μια κεραία καταγραφής δεδομένων στην οροφή του ενώ το μαύρο κάτι αντίστοιχο στο κάλυμμα του κινητήρα.

Οι φήμες σχετικά με τη συγκεκριμένη έκδοση του NSX οργιάζουν ουσιαστικά από τότε που παρουσιάστηκε το μοντέλο, με μερικές μάλιστα να κάνουν λόγο για κατάργηση όλων των ηλεκτρικών κινητήρων της κανονικής έκδοσης. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τη μείωση του βάρους, ωστόσο είναι ένα μάλλον τραβηγμένο σενάριο.

Όπως και να έχει, ανυπομονούμε να μάθουμε περισσότερα σχετικά με τις δοκιμές της Honda και παράλληλα ελπίζουμε οι πληροφορίες να επαληθευτούν.