Λίγο μετά την ανακοίνωση της Volvo ότι όλα τα νέα οχήματά της θα γίνουν σύντομα ηλεκτροκίνητα, όλος ο κόσμος έχει αρχίσει να αναρωτιέται για την γκάμα των ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων που σχεδιάζει η σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία.

Στην παρούσα φάση, πιστεύεται ότι τα επερχόμενα EV θα είναι ένα μείγμα ολοκαίνουργιων οχημάτων και παραλλαγών των σημερινών αυτοκινήτων, αλλά σε διάστημα δύο δεκαετιών, φαίνεται ότι η Volvo θα κατασκευάζει μόνο ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Για να μας πάρουμε μια ιδέα για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει ένα μελλοντικό Volvo, ο ψηφιακός σχεδιαστής Behance Andrey Kirichenko έχει δημιουργήσει αυτό το Volvo 40.3 Electric Shooting Brake.

Το όνομα κάνει αναφορά στα πρωτότυπα 40,1 και 40,2 που παρουσίασε η Volvo στις αρχές του περασμένου έτους και όπως συμβαίνει με τα περισσότερα Shooting Brake, το αυτοκίνητο είναι πολύ ελκυστικό.

Σε σύγκριση με τα τρέχοντα μοντέλα της Volvo, είναι πολύ πιο γωνιακό και περιλαμβάνει αιχμηρές άκρες και αιχμηρές γωνίες σε όλες τις επιφάνειες. Μεταξύ των αγαπημένων μας σχεδιαστικών πινελιών είναι οι απλοί αλλά όμορφοι προβολείς και οι τροχοί Porsche Mission-E.