Όταν επιλέγουμε να ασφαλίσουμε το όχημά μας πρέπει να κάνουμε τη σωστή επιλογή ώστε να βρούμε το ιδανικό ασφαλιστικό πακέτο που θα μας δίνει την απαραίτητη σιγουριά και ασφάλεια σε μια προσιτή τιμή.

Η επιλογή μιας αξιόπιστης ασφαλιστικής εταιρείας και οι υπηρεσίες που θα εξασφαλίσουμε είναι σημαντικοί παράγοντες πριν καταλήξουμε στην υπογραφή του συμβολαίου. Ειδικά όταν πρόκειται για το καινούριο μας αυτοκίνητο, είναι πολύ σημαντικό να βρούμε τη σωστή εταιρεία, να δούμε ποιες καλύψεις συμπεριλαμβάνονται σε ένα πακέτο περιεκτικής κάλυψης και πόσο μας συμφέρει οικονομικά.

Μετά την έκθεση Motor Show 2017, αρκετοί είναι αυτοί που προχώρησαν ή θα προχωρήσουν στην αγορά ενός καινούριου αυτοκινήτου, άρα και αυτοί που θα χρειαστούν νέα ασφάλεια για το αυτοκίνητό τους.

Αφού επιλέξαμε το καινούριο μας αυτοκίνητο, τι είναι αυτό που πρέπει να προσέξουμε για την ασφάλεια μας;

– Οι υπηρεσίες και οι παροχές που προσφέρει η ασφαλιστική εταιρεία.

– Η αξιοπιστία μιας ασφαλιστικής εταιρείας.

– Η τιμή.

– Το ολοκληρωμένο πακέτο και ποιες πρόσθετες καλύψεις συμπεριλαμβάνονται.

– Η σωστή ενημέρωση για το τι περιλαμβάνει ένα σχέδιο και τι καλύπτει το κάθε σημείο.

– Κατά πόσο η εταιρεία μπορεί να εξυπηρετήσει άμεσα τους πελάτες της και τι παρέχει σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος (π.χ. οδική βοήθεια).

Η Altius Insurance αποτελεί τρανό παράδειγμα εταιρείας η οποία πληροί όλα τα πιο πάνω και από την πρώτη μέρα λειτουργίας της φροντίζει να εξυπηρετεί όλους τους πελάτες της με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση και ταυτόχρονα να δημιουργεί οικονομικά πακέτα που να καλύπτουν τις ανάγκες των Κύπριων οδηγών.

Για τους αγοραστές του καινούριου αυτοκινήτου, η Altius Insurance παρουσίασε πρόσφατα την περιεκτική ασφάλεια αυτοκινήτου με 30% μειωμένο ασφάλιστρο για πάντα η οποία ισχύει μέχρι το τέλος Μαΐου.

Όλες οι λεπτομέρειες για τις καλύψεις του σχεδίου αυτού περιλαμβάνονται στη σελίδα www.altiusinsurance.net