Η Ferrari F12 μπορεί να ξεπεράστηκε σε δύναμη από τη νέα 812 Superfast, αλλά η πρώτη έκδοση F12 TdF διατηρεί την διαχρονική της αξία ως η πιο περιζήτητη της σειράς.

Με μόνο 799 κομμάτια να ορίζουν το τέλος της παραγωγής της, η Tour de France εκτοξεύει συνεχώς τη συλλεκτική της αξία, καθώς αποτελεί μια σπανιότητα μεταξύ των μπροστομήχανων 12κύλινδρων Ferrari.

Aυτή η κίτρινη TDF ονομάζεται έκδοση DSKL και παραγγέλθηκε από τον David SK Lee, o οποίος είναι συλλέκτης και λάτρης των αυτοκινήτων Cavallino Rampante, που του αρέσει να επιδεικνύει συχνά πυκνά την συλλογή του.

Μεταξύ λοιπόν της εντυπωσιακής συλλογής του Lee, εκεί στο γκαράζ του στο Λος Άντζελες θα βρείτε και μια Ferrari 250GT Lusso του 1964 που είναι μοναδικά «στολισμένη» με προδιαγραφές Competizione σε κίτρινο χρώμα με ρίγες Tricolore.

Το χρώμα λοιπόν αυτής της 250GT Lusso ήταν και η αιτία της αντίστοιχης χρωματικής παραγγελίας για την F12tdf. Ένα αυτοκίνητο που φέρει τα αρχικά του ονόματος του Lee στα διακριτικά του και, παρότι είναι πανομοιότυπη με τις άλλες 798 tdf, θα παραμείνει μοναδική για κοσμητικούς και μόνο λόγους.